Palvelut

Digital Workforce tarjoaa kattavasti palveluita ja työkaluja tukemaan organisaatioiden robotiikkataivalta. Digityöntekijämme käyttävät johtavia automaatioteknologioita, kuten ohjelmistorobotiikka (Robotic Process Automation), koneoppiminen ja kognitiivinen automaatio. Palveluidemme avulla saavutetaan mitattavia hyötyjä nopeasti – päivissä ja kuukausissa.


 • Digityöntekijät

  Robot as a service

  Robot as a Service tarjoaa robotiikkaa pilvipalveluna yksityisestä pilvestä tai Azure ympäristöistä. Pilvipalvelu on nopein ja joustavin tapa käyttää digityöntekijöitä. ISO/IEC 20000 sertifioidusta pilvipalvelustamme voidaan toimittaa CE-merkintää vaativia automaatioratkaisuja.

  Run Management

  Run Management palvelu pitää huolen sulavasta 24/7 toimituksesta, ylläpidosta sekä tuesta – prossien ylläpidon ja laadun varmistamiseksi.

  Mobile Management (pilvipalvelun asiakkaille)

  Mobile Management on mobiili- ja työpöytäsovellus digityöntekijöiden hallintaan ja seurantaan. Asiakkaat voivat aika- ja paikkariippumattomasti seurata digityöntekijöidensä suoriutumista tehtävistään.

  Ohjelmistorobotiikan lisenssit omalle palvelimelle

  Toimitamme ohjelmistorobotiikan lisenssejä asiakkaidemme paikallisiin ympäristöihin.

 • Robotiikan konsultointi

  100-day Ramp-up

  Uniikki 100 päivän kasvuohjelmamme antaa organisaatioille työkalut ja kyvykkyyden robotiikan nopeaan käynnistämiseen.

  Potentiaalikartoitus

  Potentiaalikartoitus selvittää robotiikan kokonaispotentiaalin ja tunnistaa osa-alueita, joissa älykkäillä liiketoimintaprosessien automaatioratkaisuilla on saavutettavissa hyötyjä.

  Maturiteettikartoitus

  Robotiikan maturiteettikartoitus arvioi, mikä on asiakkaan robotiikan nykytilanne ja tunnistaa vahvuudet sekä tärkeät kehityskohteet.

  Tuki robotiikan osaamiskeskuksille

  Konsultointipalvelumme tarjoavat tukea ja parhaita käytäntöjä organiaatioiden sisäisille osaamiskeskuksille (Centre of Excellence) eri osa-alueilla, kuten prosessianalyysi, hankejohtaminen, teknisen ympäristön optimointi sekä laadun varmistaminen.

 • Robotiikan käyttöönotto

  Akkreditoidut kehittäjät

  Digital Workforcella on Pohjoismaiden suurin ja kokenein robotiikan erityisasiantuntijatiimi. Akkreditoituneet kehittäjämme toimittavat kestäviä automaatioratkaisuja vankalla osaamisella sekä auttavat asiakkaidemme tiimejä menestymään opastaen ja tukien.

  Sertifioitu koulutus ja eLearning

  Digital Workforcen koulutuspalveluilla organisaatiot voivat kouluttaa henkilöstönsä robotiikan osaajiksi. Koulutuspalvelut ovat saatavilla perinteisenä luokkahuonekoulutuksena tai joustavana verkkokoulutuksena www.dwfacademy.com

  Repository (pilvipalvelun asiakkaille)

  Repository on asiakkaan oma komponenttikirjasto, johon voidaan kerätä uudelleenkäytettäviä komponentteja, ja joita pääsee helposti hyödyntämään koko robotiikkatiimi.