Tarinamme

Digital Workforce syntyi, kun kolme kokenutta IT-alan johtajaa, Heikki, Jukka ja Mika havaitsivat ongelman. Ihmisten työajasta puolet kuluu tietotyön parissa, ja nykyiset suunnitelmat tietojärjestelmien uudistamisesta ovat ylettömän kalliita ja aikaavieviä. Liian usein tietojärjestelmät estävät prosessien tehokkaan kehittämisen.

Tänään Digital Workforce on Pohjoismaiden ainoa puhtaasti älykkääseen ohjelmistorobotiikkaan erikoistunut palveluyhtiö. Automatisoimme tietotyön rutiineja digityöntekijöillä ja vapautamme ihmisten aikaa tuottavampiin ja tärkeämpiin tehtäviin.

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön Pohjoismaiden laajimman digityön asiatuntijaverkoston. Akkreditoidut konsulttimme ratkovat asiakkaidemme tietotyön prosessien haasteita kädet savessa ja motivoituvat työn mielekkyyttä ja tuottavuutta nostavista, mitattavista tuloksista.

Digital Workforce

Yrityksemme toimintatapa on ketterä, nopea ja avoin. Etenemme suunnitelmasta tuloksiin muutamassa viikossa. Lupaamme puolittaa tietotyön rutiinikustannukset.

Digital Workforcen visio on olla johtava tietotyön uudistaja.

Yritys on perustettu kesällä 2015 ja se työllistää tällä hetkellä yli 160 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Puolassa. Yrityksen omistavat toimiva johto ja joukko sijoittajia.

Suomen Vahvimmat